AH Zonnenberg gaat uitbreiden!

AH Zonnenberg gaat uitbreiden!

Wij zijn erg blij dat we onze winkel kunnen uitbreiden. De voorbereidende werkzaamheden zijn al begonnen. In juni 2023 gaan we open met een nieuwe verruimde winkel.

Kijk eens hoe prachtig het gaat worden! En dit is nog maar de buitenkant. Binnen gaat het ook geweldig worden, want we kunnen door deze uitbreiding straks een veel breder assortiment aanbieden.

Realisatie

Hierbij treft u informatie aan over de realisatie van de uitbreiding van de Albert Heijn supermarkt aan de Houtsmastraat 150 te Doetinchem. Deze uitbreiding is noodzakelijk voor een toekomstbestendige supermarkt zodat de voorzieningen in de wijk op een hoog niveau blijven.

Bij de ontwikkeling en realisatie van de uitbreiding zijn de volgende partijen betrokken:

Eigenaar van het pand de Grutterij, huurder Albert Heijn, AH-ondernemer Guido Zonnenberg en ontwikkelaar Ultimo Vastgoed. In opdracht van deze partijen heeft FAME Architecten uit Zwolle een ontwerp geschetst met een groene uitstraling. Na de vergunningsverlening door de gemeente is het nu de tijd om de uitbreiding te realiseren.

We houden u op de hoogte!

Onderaan deze pagina staan onze bouwtekeningen. Op onze Facebook en Instagram kunt u ons volgen met de meest actuele berichten.

Uiteraard doen we er alles aan om overlast ten gevolge van de werkzaamheden tot een minimum te beperken. Als u vragen heeft of overlast ervaart ten gevolge van de verbouwing, wilt u dit dan melden via het contactformulier op deze website? Zo kunnen wij spoedig aan een oplossing werken.

 Wij kijken ernaar uit om u straks in onze nieuwe winkel te ontvangen!

Guido Zonnenberg – Team AH Zonnenberg