Over ons

Over ons

Albert Heijn Zonnenberg is gevestigd in Doetinchem in de wijk Overstegen. De winkel wordt gerund door Guido Zonnenberg. Dit doet hij samen met zijn gezin en team medewerkers. Met ruim 140 medewerkers is dit een leuk en gevarieerd team. 

Guido Zonnenberg wist op jonge leeftijd al dat hij graag een eigen supermarkt wilde. Deze droom heeft hij nagestreefd. In 2008 is hij eigenaar geworden van de (toen nog) C1000 in winkelcentrum Overstegen. Inmiddels is de winkel een prachtige Albert Heijn geworden en proberen we het elke dag weer beter en anders te doen dan de gemiddelde Albert Heijn. 

We zijn trots op onze trouwe klanten en luisteren zo goed mogelijk naar de wens van de klanten. Zo hebben we een ruim lokaal assortiment met bijvoorbeeld nagelhout, Achterhoekse salami en bier uit Bronckhorst en Doetinchem. 

Het is voor ons team een enorm compliment dat klanten onze winkel ervaren als klantvriendelijk en net. Dat ons assortiment uitgebreid is maakt het voor de consument ook prettig winkelen. We hebben altijd leuke spaaracties waar klanten laagdrempelig aan mee kunnen doen. Daarnaast hebben we goede afspraken met een eigen bloemenleverancier waardoor we elke dag verse bloemen van de veiling hebben. 

Dit zijn een aantal dingen waarin we onderscheidend zijn en die u niet kunt vinden in andere Albert Heijn winkels. We verwelkomen u graag in onze winkel. 

Op deze site kunt u de laatste nieuws volgen over onze aanstaande verbouwing, onze eigen acties, vacatures, sponsoringen, sponsoraanvragen en nog veel meer.

Vandaag geopend 7:00 - 22:00
Solliciteren Contact